Angst is OK

#

 • Een Leven zonder Angst en Paniek...
  Hier leer je hoe angst en paniek precies werkt, waarom JIJ er zoveel last van hebt en hoe je dit kunt aanpakken.

Coaching bij Angst en Paniek

Toen ik nog veel last had van angst en paniek miste ik een expert die mij direct kon helpen. Of in ieder geval de juiste richting in kon sturen. Mijn huisarts had totaal geen verstand van angst en paniek en had er ook weinig begrip voor. Toen ik al ruim een week thuis zat met meerdere paniekaanvallen per dag gaf mijn huisarts aan:

“Het is maar angst”…

Herkenbaar? Tegenwoordig moet je maanden of soms zelfs ruim een jaar wachten voordat je bij een psycholoog terecht kunt. En dan is het nog maar de vraag of je een psycholoog krijgt die je daadwerkelijk kan helpen. Het is nu eenmaal zo dat veruit de meeste psychologen angst en paniek leren op te lossen vanuit de theorie zonder het zelf te hebben meegemaakt. Genoeg mensen (waaronder ikzelf) die na vele gesprekken met verschillende psychologen geen stap verder zijn gekomen. Of ze willen je na een paar gesprekken aan de medicatie hebben…

Je hebt waarschijnlijk al honderd dingen geprobeerd om van je angst en paniek af te komen zoals:

 • Ademhalingsoefeningen;
 • Meditatie;
 • Mindfulness;
 • Hypnose;
 • Medicijnen;
 • Gesprekken met een psycholoog;
 • Etc.

Ook ik heb bovenstaande geprobeerd (behalve medicatie) en niets heeft mij geholpen. Totdat ik door begon te krijgen waar het daadwerkelijke probleem zat. Een signaal dat je nog niet weet hoe angst werkt is dat je continue op zoek bent naar een nieuwe oplossing. Je hebt het ene nog niet afgemaakt en je stort je op de volgende therapie/cursus/boek etc. Als dit voor jou herkenbaar is kan ik je daar zeker bij helpen.

Hoe kan ik jou helpen?

Omdat ik zelf 25+ jaar last heb gehad van verschillende soorten angsten weet ik ongeveer wat je denkpatroon is en wat de valkuilen zijn. Maar misschien nog veel belangrijker, ik kan me goed inleven in hoe JIJ je voelt! Ik kan je in ieder geval vertellen dat angst bij letterlijk iedereen exact hetzelfde werkt. Het maakt daarom niet zoveel uit welke angst je hebt. Alles wat je van mijn angsten kunt leren kun je toepassen op je eigen situatie.

Mijn expertise en eigen ervaringen:

 • Paniek;
 • Hypochondrie (lichamelijke sensaties en ziekte angst);
 • Sociale angsten;
 • Extreme stress;
 • Slaapproblemen;
 • Spiritualiteit;
 • Voeding en supplementen.

Ik heb verschillende cursussen gevolgd:

 • Mindfulness;
 • Ademhalingstechnieken (o.a. Wim Hoff);
 • Spiritualiteit (o.a. Sadhguru);
 • Verschillende boeken gelezen van experts;
 • En mijn broertje is al vele jaren een GGZ psycholoog die mensen helpt met angst en soortgelijke klachten.

Maar dit gaat niet over mij, dit gaat over jou. Met mijn kennis en ervaring kan ik jou helpen je angsten te “overwinnen”. Ook kan ik je precies vertellen hoe ademhalingstechnieken, mindfulness en spirualiteit toegepast kunnen worden bij angst. En vooral wanneer deze technieken niet werken.

Niet alleen gaat dit je helpen bij angst maar ook bij vele andere aspecten in je leven. Je gaat merken dat je meer bewust bent van wie jij bent als persoon, welke behoeftes je hebt en welke ingeroeste patronen je automatisch volgt. We gaan dit samen oppakken:

 • Geen zweverig gedoe;
 • Niet graven in het verleden;
 • Gericht op zoek naar een oplossing;
 • Open en sociaal. Niks is mij te gek.

Doel en strategie

In een 1 op 1 gesprek maken we samen een doel met bijbehorende strategie. Je gaat de basis leren van angst en paniek en de werking van je brein. Daarna gaan we kijken wat je op dit moment allemaal doet met je angst en waarom je er zoveel last van hebt. Ook gaan we kijken naar je voedingspatroon, eventuele supplementen en je lichamelijke belastbaarheid (sport en beweging). Ik ben jarenlang amateur bodybuilder geweest en heb veel ervaring met voeding en supplementen.

Een ander belangrijk onderwerp zijn je doelen in het leven en waar je verder naartoe wilt werken. We gaan intensief aan de slag en daarbij wordt ook tijd en energie van jou gevraagd. 

Wat kun je verwachten:

 • Een plan van aanpak op maat afgestemd op JOUW behoeftes. In eerste instantie rond de 10 gesprekken van 60 min;
 • Flexibele tijden mogelijk. Ook in de avond of weekend;
 • 4x 15 min paniek gesprekken. Zit je helemaal in paniek en weet je niet meer wat je moet doen? Bel mij en ik zal je direct helpen;
 • Op elk moment vragen stellen via mijn persoonlijke Whatsapp of Telegram;
 • Het E-boek “Een leven zonder angst en Paniek”. (Lees onderaan de pagina de reviews).

Prijs

 • Totaal pakket van 10 gesprekken van 60 min: €999
 • Losse gesprekken: €110

100% zekerheid bestaat niet – gratis kennismaking

Ik weet het, het is veel geld. Ook ik liep hier tegenaan in mijn zoektocht naar een oplossing. Ik wou al mijn problemen oplossen maar het liefst zonder een enkele euro uit te geven! Zie het niet als weggegooid geld maar als investering in jezelf. Ik wou alleen geld uitgeven aan dingen waarvan ik van te voren wist dat het mij 100% zou gaan helpen. Maar uiteindelijk heb ik ook geleerd dat 100% zekerheid niet bestaat. 

Wat ik je in ieder geval kan beloven is dat je iets nieuws gaat leren over angst. Voordat je geld uitgeeft wil ik eerst kennis met je maken. Geheel gratis! We gaan kijken of het klikt, waar je hulp bij nodig hebt en wat je verwachtingen zijn. Zo kunnen we samen beslissen of ik jou kan helpen en of jij het ziet zitten. Wat heb je te verliezen?

Vul onderstaande formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op voor een gratis kennismakingsgesprek.

Een andere aanpak, logisch.

12/07/2024

Een aanpak die ik nog niet eerder heb gezien of gelezen. Maar juist daarom erg blij dat ik deze tegen ben gekomen. De aanpak is duidelijk, helder en begrijpelijk beschreven. Ook fijn dat Johan zijn eigen ervaringen er in heeft verwerkt, dat geeft extra vertrouwen.

Nog niet klaar met het boek, maar nu al veel geleerd.

Johan bedankt!

Jeroen

Geweldig

11/07/2024

Geweldig mooi boek, het leest zo gemakkelijk, hier heb je wat aan!

Dank Johan.

Moeder

Leerzaam en vernieuwende technieken

27/06/2024

Na tijden proberen het probleem op te lossen het nu kunnen inzien dat het hierdoor alleen maar standhoud. Het accepteren van gedachten en geen weerstand bieden ertegen heeft me goed geholpen. Af en toe nog een mindere week er tussen maar met de technieken van het boek kan ik er beter mee omgaan.

Postma

Het mag er zijn.

26/06/2024

Wat heel mooi vindt is dat het er mag zijn en daar had ik problemen mee.

Was maar aan het zoeken en oplossingen vinden(vechten) dus.

Hoop op gestoken

Peter

Een eyeopener

23/06/2024

Dat dit de oplossing is en werkt is een echte eye-opener.het is een soort van Face your fears, wat ik instinctief altijd juist uit de weg ging…uit angst. Maar nu je niet mee hoeft te vechten valt er op voorhand al iets van je af .dit gaat mij heel erg helpen BEDANKT ,!!

Jose