Angst is OK

#

Bedankt voor je bestelling!

Bestelling E-boek

Je ontvangt het e-boek per direct in de mail. Niet ontvangen? Check je SPAM folder. Helemaal niks ontvangen? Stuur dan een bericht (info@angstisok.nl).

Bestelling E-boek + Persoonlijk hoofdstuk

Je ontvangt een mail met het e-boek en vragenlijst. Vul deze vragenlijst in en stuur terug naar info@angstisok.nl. Binnen 24 uur ontvang je de persoonlijke versie.

Bestelling Echt boek voor thuis

Indien je de fysieke versie hebt besteld komt deze zo snel mogelijk je kant op. Op werkdagen voor 15:00 besteld is de volgende dag in huis. Voor verzending naar België is dit 3 werkdagen.

Let op: verzending via PostNL. Ik heb geen invloed op bezorgtijden of dagen.

PostNL verstuurd ook niet altijd de track en trace code. Deze beland ook vaak in de SPAM. 

Soms scant PostNL het pakket als “afgeleverd” in het depot. Dit resulteert in een mailtje van PostNL dat je pakket is bezorgd maar dat je niks hebt ontvangen. Dit doen ze omdat de postbezorger niet altijd een scanner bij zich heeft. Mocht dit het geval zijn, wacht dan even twee dagen. Mijn ervaring is dat hij later alsnog wordt bezorgd.

Bestelling Luisterboek

De instructies om het luisterboek te downloaden ontvang je per direct in de mail. Check ook je SPAM folder. 

Vragen?

Heb je vragen over je bestelling stuur mij een mail info@angstisok.nl. Stuur altijd even je postcode en email-adres waarmee je de bestelling hebt gedaan mee dan kan ik het zo snel mogelijk afhandelen.

Je bestelling komt altijd in orde!

Veel succes met lezen!

Johan

P.s. Let op: Indien je op deze pagina bent gekomen terwijl de betaling is mislukt zal er uiteraard niks verzonden worden.